דלקת בנרתיק

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

26/11/2011 | 03:30 | מאת: עירית

סובלת כחודש ימים מדלקת על רקע של קנדידה ,אך נראה לי שמדובר אולי גם בזיהום חיידקי.טופלתי בספורנוקס אך ללא שיפור משמעותי. מעונינת לקחת פרוביוטיקה אך מתלבטת אם לקחת כמוסות וגינליות או דרך הפה מה יותר אפקטיבי?

27/11/2011 | 11:00 | מאת:

שלום רב, אני ממליצה גם וגם. את יכולה לרכוש פרוביוטיקה לנשים שמתאימה לשימוש ואגינלי כמו גם לנטילה בבליעה (כדוגמת ביו פימייל של סופהרב). בלעי כמוסה אחת ביום באופן קבוע. במקביל החדירי כמוסה אחת בשלמותה לנרתיק לפני שינה. עשי כך למשך שבוע ימים או יותר, עד שהתסמינים חולפים. בהצלחה, עדי ישראל

04/12/2011 | 10:38 | מאת: חיידק

היא צינור עם פתח עליון הפה ופתח תחתון פי-הטבעת. כפי שהומלץ לך ליטול הפרוביוטיקה דרך הנרתיק את בדומה יכולה גם לאכול דרך פי-הטבעת

04/12/2011 | 16:35 | מאת: אלכסנדר