סידן בגיל המעבר.

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

21/11/2011 | 11:38 | מאת: עמליה

איילת שלום. אני בת 50 וכבר לא מקבלת וסת.המלצת לי לקחת סידן עם ויטמין d .לפי עצת הנטורפתית שלי אני לוקחת כל ערב 2 כפות של קלמדין של סופרהרב.בנוסף אני עומדת לעבור בדיקות כדי להשלים את כל החוסרים.האם המינון של קלמדים הוא טוב? האם אני צריכה לקחת בנוסף ויטמין D ? תודה רבה.

21/11/2011 | 14:52 | מאת: איילהל

עמליה, שלום רב! בהיעדר חוסר של ויטמין D יש ליטול מינון מניעתי של ויטמין D .מומלץ ליטול 2 טיפות ליום, כלומר 400 יחב"ל של ויטמין D מסיס במיים לדוגמא, ויטמין D של כצט. המימון הוא מניעתי בלבד לקביעת מינון טיפולי יש להתעיץ עם רופא מטפל. איילהל

22/11/2011 | 10:35 | מאת:

עמליה שלום רב, קלמדין מספק כמות טובה של סידן ושל מינרלים אחרים כמו מגנזיום ואבץ. בנוסף 2 כפות שלו מספקות 400 יחב"ל של ויטמין D. זוהי לא כמות מספיקה של ויטמין D עבור מי שסובל ממחסור של ויטמין D. בדקי אם את סובלת ממחסור של ויטמין D. אם כן עליך להשלים אותו. אשמח לעזור בהמשך, בריאות שלמה, עדי ישראל סולגאר-סופהרב

22/11/2011 | 12:16 | מאת: מרווין