AXoM3 אומגה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

21/11/2011 | 03:14 | מאת: יוסי

זה אומגה חדשה מצרפת .במה היא מיוחדת

21/11/2011 | 13:50 | מאת: מרווין

אולם מזוהמת במתכות כבדות. מופקת מדג הטונה שהוא הדג המכיל הכי הרבה כספית. הוגשה נגדם תביעה ייצוגית לפני שבועיים בגין זיהום השמן שלהם במתכות כבדות רעילות.

22/11/2011 | 10:41 | מאת:

שלום רב, אני יודעת שמדובר באומגה 3 חדשה. כמו כן אני יודעת שהיא מכילה כמות גבוהה יותר של DHA וכמות נמוכה של EPA. בטענה ש-DHA היא חומצת השומן החשובה יותר לגופינו. איני תומכת בטענה זו. שתי חומצות השומן, גם DHA וגם EPA חשובות לגוף ובאופן טבעי ריכוז ה-EPA גבוה יותר מה-DHA. לגבי זיהום בכספית. אנא קח את הדברים שנאמרו בעירבון מוגבל שכן איני רואה כאן הבאת הוכחות לעניין. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, עדי ישראל סולגאר-סופהרב

14/12/2011 | 18:01 | מאת: רותי

הבריאות! אין להם כספית ברמות גבוהות. למה סתם להלחיץ ולהטעות?