כולסטרול גבוה?

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

06/08/2011 | 20:46 | מאת: מזל

בס"ד שבוע טוב לאחר תלונות על כאבים באצבעות הרגלים תחושה של חוסר זרימת דם . עשיתי בדיקות דם ומסתבר שהערכים של הכולסטרול - 160. גם הערכים של ברזל... נמוכים מאד בלוטת תריס שעובדת מהר ? אשמח לקבל הסבר מאחר והנושא חדש לי מאד..... מאחר ותזונה שלי ללא גבינות שמנות ללא בשר שמן.... ממה עלי להימנע עם בכלל קיבלתי טיפול תרופתי האם צריך לאורך כל השנים ? אשמח להתעדכן שבוע טוב מזל

07/08/2011 | 09:29 | מאת:

מזל שלום , על מנת שאוכל לייעץ לך, אנא רשמי לי את גילך, ערכי הכולסטרול הכללי, הכולסטרול הטוב ( HDL) , כולסטרול רע( LDL) , טריגליצרידים , ערך הברזל( IRON) , פריטין( מאגרי הברזל), המוגלובין ,ערכי בלוטת התריס ( TSH ו-T4 ) , שם התרופה שקיבלת והאם את נוטלת תרופות נוספות. בברכה , איילת בש .