מינרלים המופרשים בזיעה ושתן

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

20/07/2011 | 18:01 | מאת: גיא

אני עובד במפעל ששורר שם חום גבוה ביותר.[מדובר על חודשי הקיץ]. כתוצאה מכך אני מזיע,וגם שותה הרבה. ברצוני לדעת איזה מזונות אני צריך לאכול,ואיזה תוספי מזון לקחת-ע"מ למלא את החוסרים במינרלים (אולי גם בויטמינים?).

20/07/2011 | 18:10 | מאת: גיא

שכחתי לציין: אני לוקח את התרופות הבאות: אספירין 100,ליפיטור 20,סרוקואל 100. תוספים: Q10,(אולי גם ליטרופ,ולפעמים סופר סאם)

21/07/2011 | 15:18 | מאת:

גיא שלום , בהזעה מוגברת מאבדים הרבה נוזלים ומלחים .חשוב מאוד שהנך מקפיד על שתייה מרובה. אני ממליצה לך להרבות באכילת מזונות מקררים העשירים בנוזלים כגון פירות וירקות , להמעיט בקפאין ,אלכוהול, תבלינים חריפים ומזון מטוגן המחממים את הגוף וגורמים לשיתון מוגבר. אני ממליצה כי במקביל לשתייה ובין הארוחות המרכזיות שלך תשלב גם רכיבי ביניים המכילים מידה קטנה של נתרן (מלח) וסוכר: פרי, 2 קרקרים מדגן מלא, 2 פרכיות אורז עם גבינה לבנה וכו' או לחליפין אתה יכול לצרוך מים מינרלים (במקום מי ברז) המכילים איזון מינרלים כגון נתרן וכו'. אני ממליצה לך לשלב מולטי ויטמין VM-2000 של חברת סולגאר . מולטי-ויטמין-מינרל VM-2000® הינה פורמולה מתוחכמת המכילה מינונים עשירים במיוחד של ויטמינים ומינרלים, וכוללת שילוב ייחודי של נוגדי חמצון, קומפלקס ויטמיני B, מינרלים בעלי קשירה אורגנית פטנטית ושילוב מיוחד של צמחי מרפא. בפיתוח הפורמולה הושם דגש מיוחד במינונים עשירים של רכיבי תזונה חיוניים, בשילוב יכולת ספיגה והטמעה מרבית בגוף המיועדים להשלמה חיונית של ויטמינים ומינרלים על רקע חסרים תזונתיים או אלו הנגרמים משחיקה ומאורח חיים עמוס-פיזי. אופן שימוש : 2 כמוסות ביום , עם הארוחות . לקריאה נוספת על VM-200 : http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=78&sng=1#wiz-250-280 אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש