סו פלמנטו - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

07/07/2011 | 12:30 | מאת: ארז

שלום, האם יש תופעות לוואי בלקיחת סו פלמנטו (תמצית פרי עץ דקל ננסי) לשם עצירת נשירת השיער? שמעתי שזה יכול להשפיע על האונות... תודה מראש!

10/07/2011 | 12:16 | מאת:

ארז שלום , סו פלמטו ( דקל ננסי ) ,בנוסף ליכולתו לטפל בנשירת שיער, מחזק את מערכת השתן ומשפר את פעילות מערכת הרבייה הגברית . הוא אנטי דלקתי ובאופן זה מקל על זיהומים ודלקות בבלוטת הערמונית ומקל על תסמינים הנלווים להגדלה שפירה של בלוטת הערמונית. הוא אינו פוגע באון המיני כי אם להפך . במקרים בהם האון המיני נפגע כתוצאה מהגדלה של בלוטת הערמונית טיפול בסו פלמטו עשויי לשפר את המצב . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש