כבד

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

02/07/2011 | 14:00 | מאת: דויד

בן 54 חולה כבד אוטואומנית, נוטל 40 מ"ג סטראואידים. הכולסטרול ברמה של 291. שמעתי על שמן דגים N3PUFA שמוריד כולסטרול ואינו פוגע בכבד. שאלתי היא - מה היעילות ברמת כולסטרול גבוהה כשלי? האם בקופות חולים אפשר להשיג כדורים אלה, או לחילופין באיזה חברות בשוק אפשר?

03/07/2011 | 12:36 | מאת:

דויד שלום , איני מכירה את המוצר שציינת. אני ממליצה לך לפנות למשווק של מוצר זה ולברר מולו. פורום זה הנו בחסות סולגאר והנני נטורופטית בחברה.אשמח להמליץ לך על תוספי תזונה אחרים ,איתם יש לי ניסיון טיפולי אך לשם כך רשום לי האם אתה נוטל תרופות מרשם נוספות פרט לסטרואידים , מהן רמות הכולסטרול טוב, הכולסטרול רע והטריגליצרידים . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש .

04/07/2011 | 09:39 | מאת: דויד

כולסטרול רע 291 HDL-CHOLEST 96.91 LDL-CHOLEST 177.30 מה את מציעה לי - לאור מחלת הכבד שלי?