בעיות תזונה נכונה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

09/06/2011 | 19:22 | מאת: ג'וני

שלום שמי ג'וני אני בחורה בת 23 גרה בירושלים יש לי בעיות תזונה חמורות מאוד יש לי גם בעיות השמנת יותר אמא אמרה לי שיש לי בגוף הרבה שומן [שיש הרבה שמן קשה לדם להכנס היא אמרה שבקרוב אני ימוות אם אני ימשיך אני לא בחיים אני בחורה שיש בעיות נפשיות שקשה או שאני בדיכאון אני אוכלת בלי שאני רוצה כי רע לי לפעמים אני מרגישה שנמאס לי והלכתי לדיטאנית אבל אני לא עושה את מה שהיא אומרת בגגל שקשה אני מתחילה ללכת אבל אז כואב לי רגלים נורא קשה לי ללכת שכחתי לספר שאני נמצאת בהוסטל אוכל שם לא טוב הם לא מכנים את אוכל טוב לפעמים קשה לא מבושל אני לא אוכלת בוקר בצהרים בערב אוכלת שאנ מבקרת את הורים שלי אני אוכלת שם הרבה אני מבקשת שתעזרו תן לי עצה ממני ג'וני

12/06/2011 | 10:56 | מאת:

ג'וני שלום , לצערי לא אוכל לתת לך המלצות במסגרת פורום זה. אני ממליצה לך לשוב ולפנות לדיאטנית או לנטורופתית דרך קופת החולים על מנת שתוכלי לקבל ייעוץ והדרכה צמודה לבעיית האכילה שלך . אני מאמינה כי בליווי אישי וצמוד עם הרבה כוח רצון והתמדה תוכלי לעזור לעצמך . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש