שלום! אולי את יודעת להסביר לי משהו

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

12/05/2011 | 17:44 | מאת: 16

כשאני לא נחשף לשמש. כל הגוף , צוואר, גב פנים תקוע לי וכבד. וכל תנועה שאני עושה אני שומע קליקים כואבים. כמו כן יש חריקות בתנועת הצוואר. הגוף קפוא. לאחר חשיפה לשמש של איזה 20 דקות , הגוף נרגע ומשתחרר לי כאילו לא היה כלום. בזמן החשיפה השרירים דופקים בכל הגוף ,הם נהיים רכים עד שישנה הקלה. זה כל פעם חוזר הכיווצים כשאין חשיפה ושוב ההרגשה לא טובה. זה תמיד משתחרר ומתחזק בחשיפה לשמש. גילי 16 מה זה?

15/05/2011 | 09:40 | מאת:

שלום , מפאת גילך הצעיר,אין באפשרותי לייעץ לך אלא באמצעות הוריך . אני ממליצה לך להתייעץ עם רופא המשפחה שלך . יום טוב איילת בש

17/05/2011 | 11:08 | מאת: 16

הרופא לא יודע להסביר את זה. תודה.