אני מחפש ויטמין D3 טבעי בטיפות לטפטף בכוס עם טיפה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

12/05/2011 | 17:17 | מאת: כככ

מים. מה את ממליצה ?

15/05/2011 | 09:47 | מאת:

שלום , אני ממליצה לך על ויטמין D 1000 יחב"ל טיפות , של חברת סופהרב המכילות ויטמין 3D טבעי בתוספת חומצת שומן צמחית (MCT) שמשפרת ספיגת הויטמין בגוף. התוספת של ה- MCT בתוך הויטמין D פותרת את הצורך לקחת את הויטמין יחד עם מזון שומני שנחוץ לספיגת הויטמין בגוף. במידה ותרצה לדעת מה המינון שעליך ליטול, אנא רשום לי מהי רמתו בבדיקות הדם שלך (ציין יחידות מדידה גם כן( לקריאה על משפחת וויטמיני ה- D של חברת סופהרב : http://www.supherb.co.il/?CategoryID=206 אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש

16/05/2011 | 17:53 | מאת: כככ

או מהשמש.. אז מה זה טבעי ? מינונים שצריך ליטול , ארשום לך תוצאות של כמה אנשים , תרשמי בבקשה לכל אחד כמה צריך לקחת מדי יום. או באם אפשר לקחת בפעם אחת לכל השבוע. א) 50 ng/ml ב) 8 ng/ml ג) 15 ng/ml ד) 5 ng/ml ה) 20 ng/ml ו) 4 ng/ml תודה רבה!