קואנזים קיו 10

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

11/05/2011 | 22:18 | מאת: טומי

שלום לנטורופתית, האפ פורסמו ב-5 השנים האחרונות הוכחות בכתבי עת מדעיים/רפואיים/תזונתיים רציניים ליעילותו של התוסף Q10 בהורדת יל"ד במטופלים שאין להם מחלות כרוניות אחרות, ובמניעת מחלות לב וכלי דם באנשים בריאים? אם כן, מתי והיכן? טומי

12/05/2011 | 12:11 | מאת:

טומי שלום , על Q10 נעשו מחקרים רבים אשר הוכיחו את יעילותו בשמירה על בריאות תקינה ובמניעה וטיפול במגוון רחב של מחלות כגון ,יתר לחץ דם מחלות לב וכלי דם. אני מצרפת עבורך מאמר בנושא Q10, בתחתית המאמר ישנה רשימת מקורות שמציינת מחקרים רבים. בנוסף, יש בידי רשימת מחקרים ארוכה שלא מופיעה במאמר זה אלא בחוברת בנושא Q10. על מנת שאוכל לשלוח אליך את החוברת אנא צור עימי קשר בקו ההדרכה בטלפון 1-800-350-333, ימים א'-ה' בין השעות 8:30-17:30 לקריאת המאמר קו אנזים Q10- עושה טוב על הלב http://www.solgar.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=819 אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש .