שאלה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

25/03/2011 | 12:35 | מאת: טלי

היי איילת, כבר כמה חודשים שאני נוטלת על בסיס יומי ויטמין סי 2 גרם, 4000 יחידות של ויטמין די כי התגלה חוסר בבדיקת דם, אומגה 3 של 950 של סולגאר, ויטמין E 400 יחידיות, ולפני כשבועיים הוספתי שני כדורים בוקר ושניים ערב של תוסף שקיבלתי ממדקר סיני שנקרא צ'יו באו - qi bao mei ran dan לפני חמישה ימים הוספתי אבץ 22 מ"ג של סולגאר וויטמין בי קומפלקס 100 מ"ג. בימים האחרונים אני מרגישה סחרחורות ואיבוד שיווי משקל ותוהה אם זה קשור לשינויים האחרונים של נטילת של הוטמינים והצי' באו. יש לציין ששנים אני סובלת מסחרחורות וחוסר יציבות שבאה לשניה והולכת אבל עכשיו זה מרגיש לי חזק יותר ומוזר יותר וקורה לי לקצת יותר זמן. האם יש תופעות לוואי של מה שהזכרתי עם הנטילה של כל הויטמינים שאני לוקחת על בסיס יומי? תודה מראש

26/03/2011 | 21:29 | מאת: טלי

26/03/2011 | 21:31 | מאת: טלי

מאז האבץ והקומפלקס בי אני גם מדי פעם חוטפת כאבי בטן לדקה והולך, ככה כמה פעמים ביום. האם זה גם קשור לאבץ ו\או לקומפלקס בי?