תופעת לוואי של Q10 .

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

13/03/2011 | 16:32 | מאת: אתי

שלום, אני נטורופתית וברצוני לשאול שאלה בשם מטופל שלי הנוטל קרסטור 10 מ"ג,תרופה לכולסטרול, פעם ביומים וקיו 10 120 מ"ג פעם ביומים. בשבוע האחרון כשלקח קרסטור וקיו 10 הרגיש ריח רע מהפה שעולה מן הקיבה. הקרסטור נלקח בשעה 23.00 ואילו הקיו 10 בשעה 17.00האם ידועה תופעת לוואי שכזו? האם רנשים שצרכו קיו 10 הגיבו והעידו על ריח רע מהפה? אשמח לתגובה אתי.

14/03/2011 | 11:22 | מאת:

אתי שלום, יש לנו ניסיון טיפולי עם הרבה אנשים שנוטלים שילוב של Q10 עם תרופות סטטיניות ועד היום לא נתקלנו בתופעה אותה את מתארת. הייתי ממליצה לו לעשות הפסקה של מספר ימים עם ה-Q10 ולחזור ליטול את המוצר כאשר הוא ירגיש טוב על מנת לבחון האם המקור לאי הנוחות נובע מנטילת קיו 10 . אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש

15/03/2011 | 11:41 | מאת: אתי שטוסר

דיברתי עם המטופל והוא אכן יעשה הפסקה של שבוע עם התרופה/תוסף ויחזור בהדרגה ללקיחה. תודה אתי נטורופתית.