חשש מסיכון לעובר...

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

10/03/2011 | 18:06 | מאת: מור

שלום התחלתי לקחת קונגאק 4 ימים וגיליתי שאני בהריו האם העובר שלי בסיכון???אני בחודש הראשון ואני מפחדת

13/03/2011 | 10:36 | מאת:

מור שלום , פרום זה הינו בחסות סולגאר והנני נטורופתית בחברה. איני מכירה את תוסף התזונה קונגאק ולכן אני ממליצה לך להפנות שאלה זו לחברה שקנית ממנה את המוצר או לפנות לרופא הנשים שלך . יחד עם זאת אני לא חושבת שאת צריכה להיות מפוחדת,אני לא מאמינה שנטילת התוסף במשך 4 ימים גרמה לנזק כלשהו . המון בריאות איילת