ססטינים - שאלה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

29/12/2010 | 16:32 | מאת: גלית

שלום רב, רציתי לשאול האם את התרופה להורדת כולסטרול צריך לבלוע בערב? והאם חייבים לאכול לפני כן או שאפשר לבלוע גם ללא ארוחה כלשהי לפני (אלא אפשר רק אם איזה פרי או ירק לפני הבליעה)? בתודה גלית.

29/12/2010 | 16:36 | מאת:

גלית שלום, פרום זה הינו בחסות סולגאר והנני נטורופתית בחברה .איני רופאה ולכן אין אני יכולה להורות לך על אופן השימוש בתרופה . אני ממליצה לך להפנות שאלה זו לרופא המטפל שלך, בטוחני שתהיה לו תשובה עבורך. אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש .