סימבקור

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

27/12/2010 | 10:16 | מאת: אבי

שלום, אני נוטל כל יום מזה 3 שנים סימבקור 10 מ"ג ורמות הכולסטרול שלי כבר שנתיים תקינות. אני מבקש לדעת אם אפשר לקחת כדור אחד כל יומיים, כמה זמן הכדור פעיל עד שהגוף מסלק אותו?

27/12/2010 | 16:01 | מאת:

אבי שלום , פרום זה הינו בחסות סולגאר והנני נטורופתית בחברה .איני רופאה ולכן אין אני יכולה להורות לך על אופן השימוש בתרופה . אני ממליצה לך להפנות שאלה זו לרופא המטפל שלך, בטוחני שתהיה לו תשובה עבורך. אשמח לענות לכל שאלה נוספת , איילת בש .