האם משקלי נחשב לטוב?!!

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

24/11/2010 | 12:02 | מאת: אורית

שלום וברכה. אני שוקלת 57 בעבר שקלתי 48 ומכוון שגבהתי נורא ,עם הזמן המשקל גם עלה. יש לציין שבעבר הייתי עושה ספורט בקביעות מדי יום ביומו הפסקתי גם אם זה. אם כן אני 1.70 שוקלת 57 מה את אומרת על זה?אשמח אם תייעצי לי מה לעשות בנושא. תודה ויום מקסים.

25/11/2010 | 17:09 | מאת:

אורית שלום , אינדקס מסת גוף (BMI-Body Mass Index) משמש כאחד המדדים לקביעה האם אדם נמצא בסיכון בריאותי עקב משקל יתר. האינדקס מחושב על ידי חלוקת משקל הגוף (בק"ג) בגובה (במטר) בריבוע והוא משמש לקביעת דרגת השמנה. משקל תקין: 18.5-25 משקל עודף: 25-30 שמן במידה מסוכנת: 30-40 ערכים מעל: 40 מוגדרים כהשמנת יתר חולנית. ה-BNI שלך הוא 19.7, מכאן שאת נמצאת בטווח הרצוי של המשקל התקין. יחד עם זאת אני ממליצה לך לחזור ולעשות פעילות גופנית. במידה ואינך שומרת על תזונה מאוזנת ונכונה את יכולה לפנות לנטורופתית או תזונאית דרך קופת החולים שלך. סוף שבוע נעים, איילת בש