פרוביוטיקה לתינוקות

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

01/11/2010 | 10:33 | מאת: ישראלה

יש לי תינוקת בת 9 חודשים-ששוקלת 9 ק"ג, בלי עין הרע. לפי המלצת רופא הילדים קניתי לה פרוביוטיקה באבקה של סולגאר. מה המינון המומלץ, והאם ניתן להוסיף את זה לבקבוק מטרנה- גם אם הוא חם (אם הכנתי את הפורמולה עם קצת מים חמים)

01/11/2010 | 15:36 | מאת:

ישראלה שלום, ABC DOPHILUS היא פורמולה פרוביוטית ייחודית שפותחה לצורך הגנה על מערכת העיכול של פעוטות וילדים והותאמה במיוחד לפלורת המעיים בגיל הרך . הפורמולה מכילה שלושה סוגי חיידקים ידידותיים- ב. ביפידום,,ס.תרמופילוס,ב.אינפנטיס התורמים לפעילות תקינה של המעי ולהגנה מפני מחלות וזיהומים, על ידי עיכוב התפתחותם של הגורמים הפתוגנים . המינון המומלץ לתינוקות בגיל 24-7 חודשים הוא חצי כפית ביום . הפורמולה מאוד נוחה לשימוש,ניתן להוסיף זאת כמובן למטרנה גם במים פושרים, אך להקפיד שלא יהיו חמים מידי מכיוון שזה יכול לפגוע באיכות החיידקים . הפורמולה נמסה בקלות בחלב, מיץ ומים. כמו כן, אפשר לפזר אותה גם על המזון . אשמח לענות על כל שאלה נוספת, המשך שבוע טוב, איילת בש