תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

29/12/2008 | 11:38 | מאת: גל

איזה תוספי תזונה מומלץ לקחת כדי להוריד את רמת הכולסטרול? תודה מראש גל

29/12/2008 | 16:14 | מאת:

גל שלום, קיימים תוספים רבים המסייעים להורדת רמות גבוהות של כולסטרול. טיפול באמצעות תוספי תזונה הוא חלק חשוב בתוכנית טיפול מקיפה הכוללת תזונה נכונה, ושינוי אורח חיים. על מנת שאוכל להמליץ על התוספים המתאימים ביותר עבורך, עלי לדעת מספר פרטים כמו: מהו גילך? האם אתה נוטל תרופות? האם אתה סובל מעודף משקל או מבעיות בריאותיות נוספות? מצרפת עבורך קישור לכתבה על כולסטרול: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=225&ArticleID=688 כל טוב והרבה בריאות, הדר