בנוגע לתוספי תזונה

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

19/10/2010 | 14:33 | מאת: ה

איך אני יכול לדעת שמה שרשום שיש בתוסף מזון באמת יש בו נגיד ויטמין e 400 יחבל איך אני יכול לדעת שיש שם 400 ולא 200 או פחות ובמולטי ויטמין איך אפשר להיות בטוחים שמה שרשום על גב האריזה באמת נמצא שם? אתה יודע על חברות אמינות בתחום תוספי המזון בקטע הזה?

20/10/2010 | 09:34 | מאת:

שלום רב, ראשית, זהו פורום של חברת סולגאר והנני תזונאית טבעית מטעם החברה, המתמחה בתוספי תזונה. חברת סולגאר היא חברה שעומדת מאחורי המוצרים שלה כבר יותר מ- 60 שנה ומחויבת ל-100% הגינות צרכנית, איכות ומקצועיות. רישום התווית בארץ הוא תהליך מורכב הכרוך באישורים רבים. חברה בסדר גודל של סולגאר, המקבלת את אישור משרד הבריאות על כל תוסף תזונה הנכנס למגוון המוצרים שלה, מתחייבת על כל מילה הרשומה על התווית הנמצאת בגב האריזה. אני ממליצה לך לרכוש את תוספי התזונה שלך מחברות אמינות ולא קיקיוניות. בהצלחה ! דנה בר לבב

20/10/2010 | 15:12 | מאת: ה