לחץ דם

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

18/10/2010 | 09:19 | מאת: אבי

ישנו תוסף שיכול החליף את הכדורים הכימים לטיפול ביל"ד? ועד כמה נורמלדם יכול לעזור?

19/10/2010 | 09:07 | מאת:

אבי שלום רב, אני לא רופאה ועל כן אינני יכולה להורות לך על שינוי במינון התרופה או החלפה שלה בטיפול טבעי. עליך להיוועץ על כך עם הרופא שלך. ראשית נורמלדם אינו מוצר של חברת סולגאר ולכן אין ביכולתי להמליץ לך עליו. אני תזונאית בחברות סולגאר וסופהרב ולכן ממליצה על התוספים שלהן, בהם אני מאמינה ואיתם יש לי ניסיון טיפולי. אני ממליצה לך לתמוך באיזון לחץ הדם על ידי נטילה של תוסף תזונה הנקרא קו-אנזים Q10. קו-אנזים Q10 הנו ללא ספק גורם ראשון במעלה לטיפול בלחץ דם גבוה. תוספת שלו חשובה במיוחד לאור העובדה שאנשים הסובלים ממחלות לב ומיתר-לחץ-דם סובלים גם ממחסור של Q10. לכן, אספקה סדירה שלו תועיל לוויסות לחץ הדם ואף תסייע למניעת מחלות לב. הנחיות: 120 מ"ג כמוסה אחת ביום, עם הארוחה. הערה: לא מומלץ בשעות הערב, ובכל מקרה יש להרחיק כשעתיים מנטילת תרופות המרשם. לקריאה נוספת על Q10 120 מ"ג: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=411 אשמח לענות על כל שאלה נוספת, בריאות שלמה, דנה בר לבב

01/11/2010 | 09:46 | מאת: דודו

נורמלדם מומלץ מאד מוריד לחץ דם בודאות סביר שלא תיצטרך תרופות כימיות מנסיון