אצידופילוס וויטמינים

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

23/09/2010 | 21:21 | מאת: אתי

אני נוטלת פעם ביום אצידופילוס 40+ בשילוב ויטמינים וי 75. כחצי שעה בערך לאחר הנטילה יש לי בחילות וחולשה נוראית. חשוב לציין כי זו תופעה שלא היתה לי לפני

27/09/2010 | 09:36 | מאת:

אתי שלום רב, ייתכנו סיבות רבות לתחושת הבחילות והעייפות. נסי לבדוק האם שינית משהו לאחרונה בתזונה או באורח חייך. בנוסף, מתי לאחרונה עשית בדיקות דם ? חסר בוויטמין או מינרל מסוים יכול להיות אחד הגורמים למצב אותו את מתארת. כמו כן, האם את נוטלת את תוספי התזונה יחד עם אוכל? האם נוטלת במקביל לתוספי התזונה גם תרופות מרשם? אם כן עלייך לדעת כי יש להפריד את נטילת תוספי התזונה כשעתיים מתרופות המרשם. נסי לקחת את תוספי התזונה בנפרד ואז בדקי איך את מרגישה! אשמח אם תפני לקו ההדרכה בימים א'-ה- בשעות 08:30-17:30 במספר 1-800-350-333 על מנת שנוכל להדריך אותך באופן ספציפי. בריאות שלמה וחג שמח, דנה בר לבב