הזהרה לחברי הפורום

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

18/09/2010 | 21:44 | מאת: דן

הדר שמאי לא מבינה כלום בתוספי מזון, היא מנצלת כל הודעה רק כדי לקדם מכירות לחברת סולגאר.. את תתפתו לרכשו תוספי מזון על סמך המלצות ה"מומחית" כאן ראו הוזהרתם

19/09/2010 | 13:39 | מאת:

דן שלום, פורום זה הינו בחסות סולגאר והננו תזונאיות בחברה. אם תיכנס לפורום זה דרך אתר דוקטורס תוכל לראות שמצד ימין לתמונתה של הדר מופיע הלוגו של חברת סולגאר. אנו אכן ממליצות על תוספי תזונה של סולגאר אותם אנו מכירות, בהם אנו מאמינות ואיתם יש לנו ניסיון טיפולי. פורום זה הוא פורום מקצועי לכל דבר וכך גם ההמלצות הניתנות בו. השמצותיך אינן במקום. עדי ישראל והדר שמאלי.