קיו10

דיון מתוך פורום  כולסטרול ותוספי תזונה

16/09/2010 | 21:33 | מאת: קטי

אני נוטלת מספר ימים את Q10 ,אתמול הופיעו לי נקודות אדומות בכמה מקומות בגוף שמגרדות וגם היום.האם זה עושה אלרגיה?

19/09/2010 | 14:59 | מאת:

קטי שלום רב, למיטב ידיעתי קו אנזים Q10 נטול תופעות לוואי. האם את נוטלת תרופות? תוספי תזונה נוספים? האם את רגישה למזון מסוים או בכלל? הייתי ממליצה לך, למען הסר ספק, להפסיק את נטילת התוסף למספר ימים. במידה והפריחה ממשיכה על אף ההפסקה הרי שהיא לא נובעת מנטילת התוסף, ויש לפנות לייעוץ רפואי נשמח לעמוד לשירותך בכל שאלה נוספת במספר 1-800-350-333 בריאות שלמה עדי ישראל