יותר מדי....

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/07/2012 | 17:00 | מאת: מיקי

שלום רב, אני בת 29 עברתי יותר מדי בשנה וחצי וממשיכה לעבור. אני סובלת מכאבים קשים ואני אחרי 3 הפלות ( אין ילדים) עברתי ניתוח למחלת האנדומטריוזיס (נגעים באגן) ולצערי התקפים קשים בכתף שחשודים כנראה כקשורים למחלה זו (מצב נדיר מאוד כשיש רקמה כזאת שלא באגן) מוצאת זלזול ובורות וסחבת ענקית שבגללה אני לא עובדת שנה וחצי ולא מתפקדת וזקוקה לפסיכולוגית פעמיים בשבוע פניתי גם לפסיכיאטר שמבין את המצב שלי וכתב מכתב שטוען שהחרדה שלי תואמת את המצב ושאני שקולה ומדברת בהגיון. החלפתי 2 רופאי משפחה שלא התייחסו אליי וכל הזמן אמרו לי "ציפרלקס" הפסיכולוגית והפסיכיאטר שניהם אמרו שאין סיבה שאקח את הכדור והתעצבנו לשמוע מההתנערות של הרופאים כלפיי. אני מוצאת את עצמי במצב שאין לי מושג לעוד אילו רופאים לפנות אחרי שהייתי אצל המממוווןןן רופאים והם לא שללו שיכול להיות שהמצב בכתף ימין ובצוואר ימין יכולים להיות אנדומטריוזיס. אני לא מתפקדת ורוצה לחזור לחיי בעלי תומך בי ופעם כמעט נמאס לו מהמצב שלי וביקש שאעזוב את הבית - אין לי כסף כי אני לא עובדת בגלל שאני לא מסוגלת לעבוד! הסחבת נמשכת ואני חסרת אונים - אני כרגע תשושה נפשית בגלל שאתמול היו לי התקפים קשים מדי ולא יכולתי לזוז יום שלם אני מרגישה לפעמים שאין לי כח לחיות יותר ומהרהרת מה היה קורה אם היה מדובר בסרטן ואיך יש לרופאים אומץ לזלזל בי כך........ האם יש לכם מושג מה אפשר לעשות? סליחה על ההודעה הארוכה ותודה לתשומת הלב. מיקי.

15/07/2012 | 18:31 | מאת: עו"ד ד"ר אבי רובינשטיין

מיקי שלום רב, אנדומטריוזיס היא מחלה כרונית הדורשת טיפול רב מערכתי במספר תחומים. ישנן מספר מרפאות בארץ העוסקות בטיפול ומעקב במחלה. באתר עמותת אנד"י תוכלי, כך אנו מקווים, לקבל מידע אודות המחלה ומרכזי הטיפול הרפואי בה, ייעוץ ותמיכה שיסייעו לך להתמודד עם מצבך: http://www.endi.org.il/ אנו מאחלים לך רפואה שלמה! ד"ר אבי רובינשטיין, עו"ד

מנהל פורום רשלנות רפואית