האם חוות דעת של דר לרפואת שיניים קבילה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

19/03/2012 | 20:39 | מאת: עופר

שלום , אני מחפש מזה זמן רופא שיניים למתן חוות דעת משפטית. רציתי לדעת חוות דעת של רופא שיניים כמו דר בוכמן http://www.mysiteis.co.il/buchman/lawdentist.html תהיה קבילה בבית משפט ? תודה רבה

20/03/2012 | 10:54 | מאת: עו"ד שמואל יקירביץ

עופר שלום רב, איננו ממליצים על רופאים ספציפיים כאלה או אחרים. כעיקרון, כל חוות דעת של מומחה רפואי קבילה בבית המשפט לצורך הוכחת עניין שברפואה. בברכה, עו"ד שמואל יקירביץ

28/03/2012 | 17:07 | מאת: דני

רצוי שתבחר מומחה בתחום הרפואת השיניים שבה הנזק או הרשלנות זה יתן משקל גבוה יותר ל"קייס" שלך

מנהל פורום רשלנות רפואית