רזידואה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

21/02/2012 | 11:09 | מאת: אני

שלום רב, אני חודש וחצי לאחר ביצוע גרידה יזומה עקב המצאות מום עוברי קשה. בסיכום האשפוז נרשם ע"י הרופא כי קירות הרחם נקיים וחלקים. לפני כשבוע, בבדיקת אולטרא סאונד נמצאה רזידואה (כנראה, לפי מיקומה- שארית שליה, עם זרימת דם). כעת עליי לחזור על הפעולה בשנית. ברצוני לברר האם דבר כזה קורה כתוצאה מרשלנות רפואית (שהרי רשמו שקירות הרחם נקיים וחלקים) או שזה פשוט יכול לקרות לכל אחת? בתודה מראש על תשובתך.

21/02/2012 | 14:04 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, מקרה כפי שאת מתארת יכול לקרות (לכן עושים us נוסף לאחר השיחרור מבית החולים, כפי שנעשה אצלך). מעבר לאי הנעימות הכרוכה בכך קרוב לוודאי שלא ייגרם לך נזק.לפיכך, בשלב זה אין טעם להתחיל בהליך משפטי. בברכה עו"ד בועז סילס

10/09/2016 | 01:06 | מאת: ani

שלום רב לפני כמעט 5 שנים פניתי אליכם להתייעצות בנושא שארית שליה לאחר גרידה. חלפו שנים רבות ואינני מצליחה להרות. איך ניתן לדעת האם נגרם נזק בלתי הפיך? האם יש ענין לפנות לעו"ד בנושא? תודה...

שלום רב., זאת שאלה רפואית אותה צריך לבחון ראשית לכל רופא מומחה.,

מנהל פורום רשלנות רפואית