עשיתי בדיקת אבהות ולדעתי נפלה טעות במעבדה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/01/2012 | 09:56 | מאת: טל

הזמנית ערכת בדיקה ביתית מחו"ל בפנים היה כמו מקל אוזניים שמתי את זה בפי ובפה של הילד אחר המקלות נפל לי בטעות על הרצפה וכמובן שהכל נעשה בבית ללא השגחה לאחר מכן שלחתי את הבדיקה בחזרה לחו"ל וקיבלתי אחרי שבוע תשובה שהילד אכן שלי ייתכן שיש טעו כלשהי? או שהבדיקה לא מספיק אמינה? הבחורה מעולם לא הייתה בת זוג שלי ולדעתי ניהלה מערכות אינטימיות גם עם גברים אחרים אני בטוח שהילד לא שלי! בבקשה תתנו לי תשובה

26/01/2012 | 13:15 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום טל, מדוע ביצעת בדיקת אבהות אם לדבריך הבחורה לא הייתה בת זוג שלך. לדעתי העובדה שהבדיקה נפלה לך אינה אמורה לשנות את התוצאה. יחד עם זאת, חשוב לדעת מי היצרן של הבדיקה ומה רושם היצרן של הבדיקה הספציפית לגבי אחוז האמינות של הבדיקה לפי אותו יצרן ממנו נקנתה הבדיקה. ייתכן ויש מקום לשקול לעשות בדיקה חוזרת אבל תבדוק תחילה מה היצרן כותב לגבי אחוז אמינות הבדיקה. בברכה עו"ד בועז סילס

09/01/2015 | 13:27 | מאת: שלום

בדוק כמה מרקרים/סמנים יש לבדיקה. ככל שיש יותר זה יותר אמין. עשה בדיקה שניה בחברה אחרת אולי. תעשה בדיקה נוספת ותהיה רגוע, תהיה התוצאה אשר תהיה

מנהל פורום רשלנות רפואית