פגיעה בעצב לאחר ניתוח ע"ש

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

24/01/2012 | 09:04 | מאת: אבי

לפני כ 4 שנים ניתוח בעמוד שדרה עקב פ. דיסק בחוליות l5-s1 לאחר הניתוח הורגש חוסר תחושה בחלק מכף הרגל...הרופא טען שזה יעבור..לציין כי תחושה זו לא היתה קיימת לפני הניתוח אל רק חוסר תחושה לאורך הרגל ללא כף הרגל..מאז ניסיתי כל מיני טיפולים.אך ללא הועיל..בבדיקה של נוירולוג מסר כי לדעתו ייתכן ובמהלך הניתוח נגעו/פגעו בעצב... מאז הניתוח עקב חוסר תחושה חלקית בכף הרגל יש לי כאבים בעת הליכה ממושכת דבר שמפריע לי בשגרה היומיומית..האם יש סיכוי לתביעה בגין רשלנות ומהו בד"כ גובה הפיצוי ..לציין שהייתי ספורטאי(לא מקצוע) לפני כן וכיום אני מאוד מוגבל בנושא זה ובדברים אחרים..תודה

24/01/2012 | 13:53 | מאת: עו"ד בועז סילס

אבי שלום רב, יש מקום לבדוק את גרסתו של הנוירולוג אשר בדק אותך ובכלל יש לנסות ולבדוק מה השתבש כתוצאה מהניתוח (תוך התייחסות למצבך לפני הניתוח). הדבר נעשה ע"י הוצאת התיעוד הרפואי הרלוונטי ועיון מעמיק בתיעוד זה. בשלב הבא ניתן יהיה לגבש עמדה מוצקה יותר לעניין סיכויי התביעה. כמו כן השאלה שיש לתת עליה את הדעת היא מה שיעור הנכות שלך, נתון המשליך על גובה הפיצוי. יש מקום להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום על מנת שיגבש בשבילך מסקנות ברורות יותר. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית