רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/12/2011 | 20:36 | מאת: חסוי

שלום, לפני שמונה שנים שירתתי בצבא, נבדקתי ע"י רופא היחידה (אורולוג ) כיוון שהייתי צריך לצאת לקורס מ"כים. הבדיקה הראתה שהכל תקין ואני כשיר לצאת לקורס. כעבור שבועיים הרגשתי כאבים בבטן, ביקשתי מהמפקד לצאת לחג הביתה והוא לא אישר לי אז הלכתי לחובש שיבדוק אותי. החובש חשב שאני מנסה להוציא גימלים אז הוא הורה לי לחזור ליחידה. קצין רכב והחופ"ל ראו שאני לא מרגיש טוב ופינו אותי לבסיס אחר לבדיקה אצל רופא מוסמך. אחרי מספר בדיקות, הוא הטיס אותי ישירות לבית חולים. שם גילו לי את מחלת סרטן האשכים. מאז הבראתי ועברתי מספר ניתוחים. בשנים האחרונות אני נמצא בתביעות נגד משרד הביטחון ללא מוצא. מה לדעתך ניתן לעשות בנדון? האם יש טעם לדרך הארוכה הזאת?

19/12/2011 | 09:29 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, במהלך בירור תביעתך עומדים לרשותך כלים פרוצדורליים ומהותיים אותם אתה יכול לנקוט לאחר שאתה עושה הערכה של תביעת כגון: הגשת ערעור על החלטת קצין התגמולים לוועדת הערעורים,הגשת ערעור על ועדת הערעורים לבית המשפט המחוזי ואף הגשת ערעור לבית המשפט העליון במידה וניתנה רשות לכך. כמו כן יש מקום לשקול צעדים של תיקון או השלמתה של חוות מומחה רפואי או הגשת חוות דעת במקרה שלא הוגשה כזו.אני מניח ששכרת את שירותיו של עוה"ד המתמחה בתחום, אשר יסייע בתביעתך. עוה"ד המתמחה בתחום,יכול לנסות למכסם את האפשרויות העומדות בפניך על מנת לסייע לך לזכות בתביעתך.לסיום, רק אתה ועוה"ד שלך יכולים לדעת ולשקול את סיכויי הצלחת התביעה והטעם בהגשת תביעה בהתאם לעובדות המקרה ולנסיבותיו ולהתמצאותו של עוה"ד בנבכי החוק והפסיקה הרלוונטיים בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית