אבחון שגוי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/12/2011 | 09:02 | מאת: הכואבת

אבי סבל מכאבי בטן חזקים וכתוצאה מכך לא אכל במשך שבוע. הוא יידע את רופאת המשפחה על מצבו וזו טענה שיש לו וירוס וזה יעבור. במשך השבוע פנה בשנית אל הרופאה וזו המשיכה לטעון שיש לו וירוס. כעבור שבוע כשראה שהמצב לא משתפר פנינו למיון בי"ח. במיון עשו לו צילום וגילו שיש לו הדבקות קיבה. הם שאלו אותי מדוע הגענו רק עכשיו, ועניתי שהרופאה טענה שיש לו וירוס ולא צריך לעשות דבר. (אבי עבר בעבר ניתוח בשל הדבקות קיבה, והרופאה לא העלתה בדעתה לבדוק אם יש קשר למצבו לניתוח שעבר). אבי הועלה מיד למחלקה בביה"ח, וכעבור כ-3 ימים נפטר. נאמר לי שהוא נפטר מאירוע מוחי/לבבי, והעובדה שאדם בגילו (79) לא קיבל את הויטמינים/מינרלים וכו' החריפה את מצבו והגוף לא עמד בנטל. שאלתי: האם יש מקום לתבוע את רופאת המשפחה? עברו 2.5 שנים מיום מותו, שבהם הייתי עסוקה בטיפול באימי חולת אלצהיימר. כל השנים הדבר הציק לי, וכעת כששני הורי לא בחיים- אני דורשת צדק.

15/12/2011 | 11:47 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, יש מקום לבדוק את נסיבות ועובדות המקרה שלכם לעומקם. במקרה שכזה יש צורך לאסוף את כל התיעוד הרפואי הן מקופ"ח והן מבית החולים. לאחר איסוף ולימוד כל התיעוד הרפואי, ניתן להתחיל לגבש מסקנות לעניין הגשת תביעה, תוך התייעצות עם מומחה רפואי מתאים. עבודה זו מתבצעת ע"י עוה"ד. הנך מוזמנת לפנות אלינו לקבלת פרטים נוספים. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית