רשלנות בגילוי הרפס

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

14/12/2011 | 11:16 | מאת: שלומית

הגעתי למרפאה עקב נפיחות בבולוטות לימפה סביב האוזניים ביום א'. ובנוסף התלוננתי על "פצע" במצח שכואב לי ולא מחלים. הרופאה טענה שמדובר בוירוס והפצע זה מוגלה שלא יצאה - לחטא באלכוהול. ביום ג' ההרפס התחיל להתפשט גם לעין ולעפעף הגעתי לרופאת המשפחה, והיא שלחה אותי לב"יח. גם שם קיבלתי טיפול לא מתאים של זוביקרס 3% במקום 5% או כדורים. ביום ה' שוב חזרתי למרפאה וקיבלתי מהרופאה כדורים של 800 מ"ג למעשה מיום א' שהגעתי למרפאה עד יום ה' שקיבלתי טיפול מתאים ההרפס נכנס לעפעף , נגרם לי סבל של שבוע ימים וגם סיכנתי את מאור עיניי, בנוסף בגלל הכדורים נאלצתי להפסיק להניק את בני שאינו מורגל מהזנה נבקבוק האם יש רשלנות באבחון האם יש מחיר לשבוע סבל קשה מאוד, הפסקת הנקה , סבל לתינוק וכמובן סיכון בהדבקת ילדיי?

14/12/2011 | 11:52 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום שלומית, בסופו של דבר לאחר שבוע, נפתרה הבעיה ממנה סבלת ולא נותר שום נזק. משכך, ועל אף הסבל שנגרם לך, אין טעם בהגשת תביעה לבית משפט על כל הכרוך בכך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית