רגישות לפניצילין

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/12/2011 | 18:12 | מאת: פיי

עברתי מתיחת פנים ובתשאול צויין במפורש שאני רגישה לפנצילין. לאחר שחרורי מביה'ח קיבלתי מרשם של אוגמנטין ומיד התחלתי לפתח תופעות של אודם מוגזם בפנים - קשיי נשימה וכו'. הרופא המנתח מיד הפנה אותי למיון. אני פניתי למוקד קופ'ח ושם בדקו חמצן בדם ועוד בדיקות (הכל נמצא בידי) וטופלתי בחמצן וסטרואידים ושוחררתי עם המלצה למיון במקרה החמרה. האם ישנה הצדקה לתבוע את המנתח על רשלנות ? הוא היה מאד מודאג וצלצל כל השבת לדעת מה שלומי. אני זאת ששילמתי למוקד - כאבתי וסבלתי סבל מיותר בגלל רשלנות מיותרת. מחכה להודעתכם בענין. תודה.

13/12/2011 | 18:58 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום פיי, למעשה לאחר שטופלת, מעבר לכאב וסבל לא נגרם לך נזק תמידי וטוב שכך.הגשת תביעה ברשלנות כרוכה בהוצאות לא מבוטלות ולכן צריך לשקול את כדאיות הדבר כאשר לא נותר נזק תמידי. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית