קיצור קיבה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

29/11/2011 | 11:35 | מאת: סמדר

עשיתי ניתוח טבעת בקיבה וכיוון שהניתוח לא הצליח עשו לי מעקף קיבה כך שהיום אני חייה ממש בלי קיבה. הניתוח השני ממש לא היה מתוכנן והיה המון סבל

29/11/2011 | 12:09 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום סמדר, במקרה שלך יש מקום להתחיל לבדוק ולברר אפשרות של הגשת תביעה. תחילה יש לאסוף את התיעוד הרפואי ולעיין במסמכים הרלוונטיים השונים הנוגעים למקרה שלך. עו"ד המתמחה בתחום של רשלנות רפואית, ייעשה זאת למענך. הנך מוזמנת ליצור קשק עם משרדנו בכל שאלה. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית