רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

26/11/2011 | 21:54 | מאת: רונן

לפני כחודש נחבלתי בידי והלכתי למוקד חירום של מכבי,נשלחתי ל 2 צילומים שלא הראו כלום,הרופא ביקש שאעשה עוד 2 צילומים עשיתי אותם וחזרתי לרופא לאחר כחצי שעה,הרופא שבדק את הרקע שלי ראה ששנה וחצי לפני היה לי שבר בשורש כף היד וראה את 2 הצילומים הנוספים החליט שיש שבר קטן בדיוק במקום שהיה לי לפני כשנה וחצי הוא גיבס אותי ואמר לי לעשות מיפוי עצמות בעוד כשבועיים עד שלושה שבועות ואחריו לפנות לאורטופד,חיכיתי שבועיים ביצעתי מיפוי עצמות והלכתי לאורטופד פרטי שפתח את הצילומים שבוצעו ביום הגעתי למוקד החירום ואמר ישר שיש לי שבר בכלל במקום אחר ביד והגיבוס בצורתו שגוי,הוא שלח אותי לעבור עוד שני צילומים ולחזור אליו כשחזרתי אליו הוא אמר שהשבר התחיל להתאחות בצורה לא טובה ועכשיו עלי לעבור ניתוח על מנת לשבור את העצם ועם ברזלים למקמם אותה כדי שתתאחה בצורה טובה,האם יש כאן עילה לתביעת רשלנות רפואית

27/11/2011 | 11:47 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רונן, בהחלט יש מקום להתחיל בהליך של בירור מעמיק לפני הגשת תביעה בעילה של רשלנות.קרי, איסוף החומר הרפואי, קבלת העתקים מצילומי ההדמייה ולימוד של כל התיעוד הרלוונטי. הנך מוזמן ליצור קשר עם משרדנו בכל שאלה. בברכה עו"ד בועז סילס

30/11/2011 | 13:24 | מאת: רונן

נאמר לי שבמקרה שאין נזק בלתי הפיך אין לי טעם להתחיל הליך תביעה,האם זה נכון עצם זה שנאלצתי לעבור ניתוח מיותר לא מספיק לקבוע שהייתה רשלנות רפואית???

מנהל פורום רשלנות רפואית