חיפוש מומחה לחוות דעת בנושא גזזת

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

13/11/2011 | 14:31 | מאת: bafi

עליתי עם משפחתי ב-54 כשהייתי ילדה קטנה, קיבלנו טיפול נגד גזזת, חליתי בכעשר מחלות, בנוסף להן יש צלקת בראשי, חליתי גם בסרטן בלוטת התריס למרות כל הסימנים המובהקים, נדחיתי על ידי הוועדות, הם לא בטוחים שכל מה שיש לי הוא מהקרנות. אני מחפשת ואשמח אם תסייעו בידי , מומחה למחלות עור וגזזת שיכול לתת לי חוות דעת רפואית לבית המשפט, ורצוי המומחה בתחום, כי בוודאות ועל פי כל הסימנים וההורים שכבר אינם, קיבלנו טיפול בגזזת, ורק על סמך עדות של אחות שבילבלו אותה בין הקרנות לריסוס נפלתי כולם רואים שיש לי את כל הסימנ ים המובהקים שהוכרו בחוק ואני מרגישה שנעשה לי עוול נוראי אנא סייעו לי

13/11/2011 | 17:10 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, במיוחד בשל העובדה כי נדחית ע"י ועדות המוסד לביטוח לאומי עד עתה, כדאי שתתייעצי עם עו"ד העוסק בתחום. עו"ד אשר יטפל בתיק, יפנה בשבילך וידאג למצוא מומחה אשר יכתוב חוות דעת רפואית בעניינך. בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית