נזקים גופנייים כתוצאה מהסרת שיער

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

12/11/2011 | 21:58 | מאת: עידן

שלום רב, אני מטופל זה מספר שנים במכון להסרת שיער שאת שמו כרגע לו אנקוף. כמובן שבתקופתי הובטחה הסרת שיער לצמיתות, הבטחה שאפילו לא קרובה למימוש. בנוסף, בטיפול האחרון שלי לפני כחודש וחצי, הטיפול היה כואב, כמו כל הטיפולים, אלא שיום לאחר מכן הופיעו כוויות רציניות באיזור הטיפול, ולמעשה עד עצם היום הזה יש לי כתמי כוויות בכל איזור הטיפול. מדובר בנקודות בהירות על העור שגורמות לי להמות צרות, בעיקר בושה, ואין לי ספק שאסור להבליג על דבר שכזה. שאלתי היא איך אני מתחיל בכלל את כל התהליך הזה לקראת תביעת ענק נגדם. בברכה ותודה מראש, עידן.

13/11/2011 | 12:59 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, יש צורך לאסוף את כל המסמכים הרלוונטיים לעניינך כגון: תיעוד רפואי, העתק מההסכם עליו חתמת, טופס הסכמה וכל מסמך רלוונטי אחר. לאחר איסוף התיעוד הרפואי וכל המסמכים הנוגעים לעניין, ולאחר שמיעת גרסתך לאירועים הרי שלצורך הגשת תביעה יש חובה לצרף חוות דעת של מומחה רפואי, במידה ומוגשת תביעה. מומחה שכזה יבדוק אותך ויקבע את שיעור הנזק שנגרם לך,ויתן ביטוי בחוות הדעת להתרשלות אשר גרמה לנזק . שיעור העלות של חוות הדעת של מומחה מסתכמת באלפי ש"ח.בנוסף, במידה ומוגשת תביעה לבימ"ש יש לשלם אגרה. אלו ההליכים אשר אתה עתיד לללכת לקראתם, במידה ותחפוץ לבדוק אפשרות של הגשת תביעה לבימ"ש. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית