האם ניתן לתבוע בגין רשלנות רפואית??

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

10/10/2011 | 10:46 | מאת: עדי

בני בן חצי שנה, סובל מכליה מולטיציסטית דיספלסטית עוד מההריון, ולכן שהגיע הרגע לבצע ברית מילה החלטנו ללכת לרופא מוהל ד"ר וולפסון. הברית עברה בסדר גמור, הילד כמעט ולא בכה בכלל. שהגענו הביתה היינו צריכם להוריד את התחבושת, ואז החל דימום כבד לא היה ניתן לעצור, שהתקשרנו אליו המוהל הוא אמר להביא אותו אליו, וכך עשינו. לאחר ניסיונות לא מעטים להפסיק את הדימום באופן עצמאי, שם הרופא חומר כימי כהגדרתו להפסיק את הדימום. לאחר בערך חודש במסגרת סידרת בדיקות רגילה בבית חולים איכלוב אצל נפרולוגית ואורולוג, אמרו לנו שלילד יש פין מסובב ועודף עורלה כתוצאה מהברית, כעת ידוע לנו שיצטררך לעבור ניתוח בגיל 8 חודשים לתיקון הברית. ראוי לציון ששילמנו לד"ר וולפסון 2500 ש"ח עבור המהילה הגרועה. האם ניתן לתבוע אותו על החזר הברית וההוצאות שיהיו לנו כתוצאה מהתיקון??? (אנחנו מתכוונים לקחת רופא פרטי לתיקון הברית) לתשובתכם אודה. עדי

10/10/2011 | 14:56 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, בהחלט יש מקום להתחיל בבירור לקראת הליך משפטי. בהסתמך על מה שכתבת ועל מה שנאמר לך ע"י הרופאים, הנך זכאית להחזר הוצאות שנגרמו ואשר יגרמו כתוצאה מהמחדל שתארת. מעבר להחזר הוצאות, ישנם ראשי נזק נוספים ברי פיצוי בתביעה שלכם כגון: כאב וסבל אשר נגרם ועתיד להיגרם. הנך מזומנת ליצור קשר עם משרדנו לקבלת הסברים נוספים. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית