בדיקת אבהות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

09/09/2011 | 19:46 | מאת: עדי

היה לי חבר 4 שנים קיימנו יחסים פעם בשבוע ללא אמצעי הגנה ולא נכנסתי להריון נפרדנו ומאתי קשר חדש יצא לי לקיים יחסים באותו חודש עם שני הגברים כעת אני הרה ואני חושבת שההריון מהגבר החדש כיון שמהראשון זה לא קרה אף פעם האם יש צורך בבדיקה אבהות

10/09/2011 | 21:28 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, פורום זה נועד להשיב על שאלות בעניין רשלנות רפואית ולפיכך, כדאי שתפני לעו"ד המתמחה בדיני אישות. יחד עם זאת אקדים ואומר כי בדיקת אבהות נעשית אך ורק עפ"י צו בימ"ש במידה והוא מוצא לנכון לעשות כן או עפ"י רצונו החופשי של האב.כמו כן ישנם מקרים כי סירובו של האב לעבור בדיקה שכזו אינו משפיע על פסיקת חובת מזונות ע"י בימ"ש ויש שהוא יחויב לתשלום בכל מקרה. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית