שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

18/08/2011 | 00:06 | מאת: דני

אם חתמתי על טופס ויתור סודיות לעבודה במקום ביטחוני האם יופיע לי בתיק שצרכתי כדורים נגד דיכאון באבחנה של אישיות גבולית ומחשבות טורדניות ,וגם הגעתי למד"א פעם עקב עישון גראס יכול להפריע לי לקבלת העבודה יש לציין שמקרים אלה הם בני 10 שנים ויותר שמופיע התיעוד בתיק והמקרים הם חד פעמיים.

18/08/2011 | 08:48 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, במידה והדברים נרשמו ע"י רופא בקופ"ח או במוסד רפואי אחר אז יש על זה תיעוד אלא אם טופלת באופן פרטי ואין על כך רישום. בשל העובדה כי הדבר נרשם לפני למעלה מ- 10 שנים השאלה היא מאיזה פרק זמן יוצא התיעוד הרפואי הנוגע אליך. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית