האם יש עילה לתביעה?זקוק מאד לעזרה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/08/2011 | 17:06 | מאת: ישראל

בתביעה שהגשתי נגד ארגון כלשהוא,לצורך כך וויתרתי על סודיות רפואית בתצהיר שקיבלתי התברר שהייתה ישיבה בעניין של מספר גורמים מהארגון הכוללים רפאת משפחה,חברי ועדה ומזכירה רפואית. בנוסף לחוות דעתה של רופאת משפחה ,גם המזכירה הרפואית כתבה את האבחנה שלה לגביי והחליטה שהייתי במצב נפשי ,מדוכדך וכו',וזאת למרות שמעולם לא פניתי אליה בבעיה נפשית כלשהיא,ולא שיתפתי אותה בכלום. .יש לציין שכל חוות דעת אלה הועלו בדיון עם אנשים ,שלדעתי אסור שיראו זאת.האם זו הייתה חריגה ?האם המזכירה הרפואית חרגה מתפקידה ולקחה תפקיד רפואי-שלדעתי נועד רק לפגוע בי ובתביעתי?,בעצם מאין היא מביאה ידע לאיבחון שלה?האם יש עילה לבקש לבטל את מילותיה בתצהיר "הקבוצתי" הזה?איך מתמודדים עם תוצאות של חוצפה כזאת בבית המשפט?

11/08/2011 | 21:08 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, מדבריך עולה כי התביעה שלך נמצאת בהליכים מתקדמים בבימ"ש (הגשת תצהירים לבימ"ש).עם כל השאלות ששאלת ניתן ויש להתמודד בשלב של חקירת אותם עדים אשר לדבריך חוטאים לאמת. יש להסב את תשומת לב בימ"ש לטיעונים ולהראות לבימ"ש, ע"י חקירתם, את כל הבעייתיות אותה אתה מפרט. בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית