חוות דעת רפואית ועדות על ידי מתמחה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

09/08/2011 | 19:15 | מאת: מונטרס

האם יש מניעה שרופא מתמחה ייתן חוות דעת ועדות בבית המשפט בתחום התמחותו (בנושא שגם מתמחה מתחיל יכול) הגם שאינו מומחה עדיין?

09/08/2011 | 20:59 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, רופא מתמחה אינו רופא מומחה וזה כל ההבדל. בתביעות רשלנות רפואית הדרישה היא כי תוגש חוו"ד של מומחה רפואי. בנוסף אציין כי בתיק של רשלנות רפואית כל התיק נסוב ומוכרע בסופו של יום בנושא של מומחיות רפואית בתחום מסוים ולכן ישנה חשיבות מכרעת למומחיות של המומחה וזאת גם בעיני ביהמ"ש. בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית