שלום

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/08/2011 | 13:00 | מאת: אייל

לאבא יש בעיית שתן, מזה 3 שנים מתרתרים אותנו לבדיקות וצילומים לאחר הבדיקות התברר שאכן הוא לא מוציא הכל ונשאר בשלפוחית כמות גדולה של שתן, לפני יותר משנה הרופא שלח אותנו לעשות פיאופסיה לערמונית אכן התברר שאין לא כלום, לאחר הבדיקה מצבו החמיר נכנס לעצירת שתן אושפז יומיים ושוחרר עם קטטר הביתה. הרופא אמר שהוא רוצה לעשות לו ניתוח לאחר מכן הוא אמר שננסה עוד תרופה ועוד תרופה ולאחר שכל התרופות שלו לא עזרו ( משך שנה ), הוא החליט לעשות לו ביאופסיה חוזרת ןאכן הוא עשה זאת המצב שלו החמיר שוב והונה למיון מיד, בבדיקות שנעשו התברר שהוא סובל מזיהום ע"י חיידק, לאחר שבררתי עם הרופא אמר לי שייתכן שזה מהמכשיר שהחדירו לו מאחור על מנת לקחת חתיכות מהערמונית. אבא אושפז 10 ימים ושוחרר עם קטטר. האם יש מקום לתביעה במקרה הזה

07/08/2011 | 13:55 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, משתמע מהדברים שלך כי הזיהום בסופו של דבר טופל , אומנם באיחור אך כיום (לעומת השנה בה הוא היה מטורטר) אין הוא סובל מנזק כלשהו. במידה וכך הם פני הדברים ולא נגרם לאביך נזק מעבר למה שתארת, ספק אם יש טעם בהגשת תביעה על כל העלויות הכרוכות בכך. אולם, במידה ובהמשך מצבו יורע ולא יחזור להיות כפי שהיה, יש טעם לבחון מחדש את הדברים. בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית