חיידק טורף

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

15/06/2011 | 18:04 | מאת: אירנה

לקחתי את אמא שלי למיון ברזילי באשקלון מכוון שהבטן שלה הייתה נפוחה וכחולה.עשו לה שם מספר צילומים ואמרו שהיא צריכה ניתוח של הרנייה אבל זה לא דחוף ושיחררו אותה הבייתה!יום אחר כך לקחתי אותה לסורוקה בבאר שבע מכוון שהמצב החמיר ושם ישר אישפזו אותה.אמא שלי עברה ניתוח של חסימת מעיים ועשו לה סטומה. היא שוחררה לבית בטענה שהכל בסדר. לאחר כמה ימים הבטן התנפחה והכחילה ונהיו סימנים שחורים בבטן כמו נמק,האיזור גם היה מצחין! הלכנו למיון ואישפזו אותה,היא הוכנסה לניתוח ושם גילו חיידק טורף.אחרי סידרת טיפולים ושהייה בטיפול נמרץ היא יצאה מכלל סכנה. כחודש לאחר מכן(כשהיא עדיין בטיפול נמרץ) היא נדבקה בחיידק בדם וכל המערכות קרסו והיא נפטרה.( יש לציין ששבוע לאחר מכן אישה אחרת נפטרה בסורוקה מחיידק טורף). שאלתי היא האם בבית החולים ברזילי באשקלון וסורוקה בבאר שבע הייתה במקרה זה רשלנות רפואית?..( המנתח בסורוקה אמר שיכול להיות שאם היו מנתחים יום לפני בברזילי אז כל הסיבוך הזה לא היה קורה.)

16/06/2011 | 11:42 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, תחילה, אני מבקש להביע את תנחומי על מות אמך ז"ל. ולמהותם של דברים: ממה שאת כותבת בהחלט יש מקום לבדוק לעומק את ההתנהלות הרפואית של שני בתי החולים. יש להוציא את כל התיק הרפואי הנוגע לאימך ולבדוק אותו רפואית ומשפטית. כדאי שעו"ד יעשה זאת ולפיכך, את מוזמנת לפנות למשרדנו על מנת שיסייע בידייך לעשות כן. טל' 03-5751986. בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית