עקירת בינה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/06/2011 | 08:44 | מאת: הסובלת

ב5/5/2011 עקרו לי את שיניי-הבינה בצד ימין ומאז עדיין ישנו כאב מציק מאוד ביום ביום ובלתי נסבל לאחר מאמץ או פעילות גופנית ובנוסף המקום עדיין רדום.הדבר פוגע באיכות חיי מאוד!נראה לי שנפגע העצב.האם ניתן להוכיח פגיעה בעצב? האם זה ניתן לטיפול? האם מותר למומחה פה ולסת לפגוע בעצב? רוצה לתבוע אותו על הסבל שלי,זה אפשרי?

11/06/2011 | 22:29 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, לצורך הכנת תביעה הרי שאת הטענה שלך כי ייתכן ונגרמה פגיעה בעצב יש להוכיח. הדבר נעשה ע"י בדיקה של רופא מומחה ובמידת הצורך (אם מוגשת תביעה ברשלנות רפואית ) על המומחה לרשום חוות דעת רפואית המסבירה מה הייתה הרשלנות במקרה שלך ומה הנזק שנגרם לך. נראה לי כי נוכח הסבל שאת מתארת כדאי שתתייעצי עם רופא נוסף, אשר יבדוק אותך ויוכל ליתן לך מידע נוסף אודות מצבך. בברכה, עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית