בדיקת אבהות

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

01/06/2011 | 10:21 | מאת: פלוני אלמוני

אני מעוניינת לדעת עם משהו מכיר מכון פרטי D D C כאמור אני מעוניינת לעשות בדיקת אבהות באופן פרטי והייתי שמחה לקבל יותר מידע לגבי החברה (באתר של החברה נכתב כי זו שלוחה אמריקאית ואין פרטים לגבי מיקום השלוחה והכרות שלה מלבד הופעתה בתוכניות חדשות כמו BBC CNN ולא יצא לי בשנים האחרונות לצפות בערוצים אלו) השמח לקבל כל מידע שהוא וכמה שיותר מהר תודה מראש

01/06/2011 | 10:48 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, תנסי לקבל מידע רלוונטי בפורומים או באתרים שונים העוסקים בדיני אישות ומשפחה. בנוסף, הנך יכולה לפנות לעמותות שונות העוסקות בתחומים אלו כדוגמת עמותת "משפחה חדשה" הממוקמת בתל אביב. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית