FMF+קרוהן וביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

28/05/2011 | 23:13 | מאת: שיר123

שלום הייתי מוכרת בביטוח לאומי 10 שנים ויום בהיר אחד החליטו להוריד לי את אחוזי הנכות והקיצבה.כאשר אני סובלת מקרוהן וfmf עדיין. מה אפשר לעשות? תודה

29/05/2011 | 09:35 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, מחלקת הקרוהן הינה מחלה דלקתית כרונית הפוגעת במערכת העיכול ומחלת ה- fmf נקראת "קדחת ים תיכונית משפחתית" וגורמת לאירועי חום חוזרים ונשנים , כאבי בטן ועוד. במסגרת תביעתך לנכות כללית, באפשרותך להגיש ערר על אחוזי הנכות הרפואית או על דרגת אי הכושר שנקבעה לך. הערר מוגש לוועדה רפואית לעררים במוסד לביטוח לאומי, בד"כ תוך 60 ימים מתאריך קבלת ההודעה הכתובה של המוסד לביטוח לאומי בדבר החלטתו. טרם הגשת הערר כדאי שתתייעצי עם עו"ד העוסק בתחום נזקי גוף. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית