שפלה

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

27/05/2011 | 19:27 | מאת: ש.ד

עברתי תאונה סובל מכאבים ברגל, לאחר ארבע חודשים הגעתי לרופא מומחה לאחר בדיקה קצרה אמר לי להתלבש ואמר לי "אתה שחקן טוב אין לך כלום אתה יכול ללכת" לא בדק מסמכים רפואיים שהיו בידי כלום, היום חצי שנה אחרי התאונה עדיין סובל כאבי תופת בשני הרגליים, מה הדרך הטובה ביותר שניתן לטפל ברופא החצוף התלונה תתמקד בהעלבה אישית וצורת אמירת הדברים והשני הוא עבור הכאבים שאני סובל המתנתי חודש וחצי לתור הגעתי לרופא הוא אמר מה שאמר ואז המתנתי עוד חודש עד שנקבע לי תור חדש לרופא אחר ובזמן זה אני סובל מכאבים איומים

28/05/2011 | 16:30 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, משרד הבריאות בין היתר, דרך קופות החולים אחראי על שירותי הבריאות.הגשת תלונה נעשית למשרד הבריאות דרך קבילות הציבור. כמו כן גם לקופ"ח יש נציב קבילות ציבור משלהן. פרטים על כך ניתן לברר בקופות עצמן. בברכה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית