אנמיה אפלסטית

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

11/05/2011 | 15:50 | מאת: ג

שהיתי בת 17 חליתי בצהבת מאוד קשה והייתי צריכה לעשות השתלת כבד. אבל הייתי נס רפואי ובסוף הכל הסתדר לבד. היינו באים לבדיקות שגרתיות אצל הרופא והיינו עושים בדיקות דם. בבדיקות הדם הכל היה תקין חוץ מרמת הטסיות בדם. הרופא אמר שזוהי טעות של המכונה שבדקה ושאני אחזור על הבדיקה. בספרות הרפואית כתוב בבירור רב שחור על גביי לבן- אחריי מחלות כבד יש מחלות דם!!!. הרופא לא טרח להזכיר לנו את זה ולא אמר מילה על זה , ככה תוך כמה ימים מצאתי את עצמי בבית חולים מאושפזת וצריכה מח עצם. כבר שלוש שנים אני חולה ורק לאחרונה נמצא לי תורם. דעתי היא שהרופא היה יכול לטפל בי בזמן ולמנוע את המחלה הנוראית הזאת או לפחות לספר לנו עלייה דבר או שניים. האם יש מקום לתביעה על רשלנות רפואית? מחכה לתשובה.

11/05/2011 | 20:33 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, תחילה אני מבקש לאחל לך רפואה שלמה, בריאות ואריכות ימים. במענה לשאלתך אציין, כי במקרה שלך, בשל מורכבותו, ודווקא בשל סיפור המקרה שלך כפי שתארת אותו, על מנת לגבש החלטה האם יש עילת תביעה,יש מקום לאסוף את כל התיק הרפואי שלך, ללמוד את התיעוד ואף להתייעץ עם מומחה רפואי בתחום שייתן את חוות דעתו. בדרך זו, יתאפשר להתחיל למצוא תשובות לשאלות אשר צריך לתת להן מענה טרם הגשת תביעה, וזו הדרך לפני הגשת תביעה ברשלנות רפואית. עו"ד המתמחה בתחום הרשלנות הרפואית יסייע לך בעניין זה. בברכה ואיחולי החלמה עו"ד בועז סילס

מנהל פורום רשלנות רפואית