שתלים

דיון מתוך פורום  רשלנות רפואית

07/05/2011 | 10:32 | מאת: חנית

לפני מספר חודשים התחלתי טיפול השתלות שיניים ושילמתי מראש הרבה כסף. לפני ששילמתי הרופא היה מאוד נחמד וסימפטי. הטיפול די נמרח והתחלתי לאבד אימון ברופא. אפילו התחלתי לפחד ממנו שאם אומר משהו זה יתנקם בי. האם אני יכולה להפסיק את הטיפול שם ומה עם כל הכסף ששילמתי?

07/05/2011 | 16:30 | מאת: עו"ד בועז סילס

שלום רב, את רשאית לעשות כרצונך ואף לעזוב את הרופא במידה ותחפצי בכך. לגבי התשלום לרופא, מחד הרופא החל בטיפול השיניים ועברת מספר השתלות שיניים מאידך גיסא, את שילמת הכל מראש לכן, כדאי שנושא זה יוסדר בינכם, טרם עזיבתך. במידה והדבר לא אפשרי את יכולה להיעזר בשירותים משפטיים שיבחנו את המקרה. בברכה עו"ד בועז סילס

16/05/2011 | 17:02 | מאת: פ.ח

פניתי לרופא שיניים מספר פעמים בבקשה להמציא לי עותק מהתיעוד הרפואי כשטופלתי אצלו אך ללא הועיל ? האם ניתן להגיש נגדו תלונה בהסתדרות הרופאים? אם בכלל

מנהל פורום רשלנות רפואית